what going on?
Trailer-HD779 vizualizari
Faci sau taci (2019), film online subtitrat în Română

Faci sau taci (2019), film online subtitrat în Română

Mar. 15, 2019Romania98 Min.R
Rating-ul tău: 0
9 1 vot

 

Au Distribuit ... 0

 

 

   
 • Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film: Faci sau taci (2019), film online subtitrat în Română. Film online gratuit oferit de filmeseriale.eu

Video trailer HD

Descriere:  Faci sau taci (2019), film online subtitrat în Română

Joacă acum GRATUIT!!!

 • Cu sprijinul autorităţilor spaniole, poliţia română pune la cale un plan îndrăzneţ şi periculos deopotrivă pentru a demasca o organizaţie criminală şi a-l captura pe lider. Comedia se instalează odată cu vizita unui oficial spaniol care îi pune în mare dificultate pe funcţionarii români. La „Hola, mamacita, Shakira, Pique” se rezumă tot vocabularul lor în spaniolă şi cam tot atâtea înţeleg ei din directivele oficialului. „Pornim în misiune, dar care-i aia?” Evident, lucrurile devin amuzante. Noroc că există şi oameni competenţi care să se ocupe de intervenţia în forţă. O echipă de șase fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă şi un funcţionar plin de pofte, cu toţii se pun în mişcare.
  Un film independent regizat de Iura Luncaşu, comedia „Faci sau Taci” a fost realizată cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei internaţionale Dentsu Aegis Network. Din 22 martie în cinematografele din toată ţara.
 •  Vezi gratuit filmul: Faci sau taci (2019), film online subtitrat în Română. Faci sau taci (2019), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Mar. 15, 2019. Filmul are genul de: . Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Titlul originalFaci sau taci
  Evaluarea IMDb8.1 14 voturi
  Evaluarea TMDb8.6 14 voturi

  Titluri Recomandate .....

  Lasă un comentariu