Outlander (2014), serial online subtitrat în Română

Outlander (2014), serial online subtitrat în Română

Aug. 09, 2014
Rating-ul tău: 0
9 1 vot
Au vazut aceasta pagina: 1142 persoane
Au Distribuit ... 2

Creator

Cast

Caitriona Balfe isClaire Randall
Claire Randall
Sam Heughan isJamie Fraser
Jamie Fraser
Richard Rankin isRoger Wakefield
Roger Wakefield
Sophie Skelton isBrianna Randall
Brianna Randall
John Bell isIan Fraser Murray
Ian Fraser Murray

Video trailer

Despre serial...

Outlander (Serial TV 2014– ), Serial online subtitrat în Română

  • „Străina” este o adaptare a seriei de romane scrise de autoarea de origine americană Diana Gabaldon. Serialul spune povestea lui Claire Randall, o asistentă medicală proaspăt căsătorită, care ajunge să călătoreacă în timp, din 1945 până în Scoția anului 1743. În această lume necunoscută, viața îi este pusă în pericol încă din prima clipă, când este forțată să se căsătorească cu Jamie Fraser, un tânăr ostaș scoțian viteaz și romantic. Însă adevărata dramă a lui Claire începe atunci când este prinsă între două povești de dragoste cu doi bărbați complet diferiți, din lumi ireconciliabile.Producția adaptată după cărțile scrise de Diana Gabaldon a ajuns la finalul sezonului al doilea pe canalul american Starz.

The story of Claire Randall, a married combat nurse from 1945 who is mysteriously swept back in time to 1743, where she is immediately thrown into an unknown world where her life is threatened. When she is forced to marry Jamie, a chivalrous and romantic young Scottish warrior, a passionate affair is ignited that tears Claire’s heart between two vastly different men in two irreconcilable lives.

OutlanderCartea unu 2014 | 16 episoade
Sezonul 1 al lui Outlander a avut premiera pe 9 august 2014.

Cartea One îl vede pe Claire Randall, asistentă de luptă căsătorită din 1945, care a mers în mod misterios în timp până în 1743. La sosirea ei, ea este imediat aruncată într-o lume necunoscută în care viața ei este amenințată. Dar când este forțată să se căsătorească cu Jamie Fraser, un tânăr războinic scoțian și romantic, o relație pasională este aprinsă. Acum, inima lui Claire este sfâșiată între doi bărbați extrem de diferiți, în două vieți ireconciliabile.

 

 

OutlanderCartea a doua 2016 | 13 episoade
Sezonul 2 din Outlander a avut premiera pe 9 aprilie 2016.

Cea de-a doua carte incepe in timp ce Claire si Jamie ajung in Franta, ademenindu-se sa infiltreze razvratirea Jacobite condusa de printul Charles Stuart si oprindu-se din batalia de la Culloden. Cu ajutorul verișorului său, Jared, un comerciant vinicol local, Jamie și Claire sunt aruncați în lumea generoasă a societății franceze, unde intrigi și partide sunt abundente, dar câștigul politic se dovedește mult mai puțin fructuos. Modificarea cursului istoriei prezintă provocări care încep să cântărească chiar pe structura relației lor. Cu toate acestea, înarmată cu cunoașterea a ceea ce urmează, Claire și Jamie trebuie să se lupte pentru a preveni o răzvrătire condamnată și o dispariție a vieții scoțiene așa cum o cunosc.

 

OutlanderCartea a treia 2017 | 13 episoade
Sezonul 3 din Outlander a avut premiera la 10 septembrie 2017.

Cea de-a treia carte se ridică imediat după ce Claire călătorește prin pietre pentru a se întoarce la viața ei în 1948. Acum, însărcinată cu copilul lui Jamie, se confruntă cu reapariția ei bruscă și efectul ei asupra căsătoriei sale cu primul ei soț, Frank. Între timp, în secolul al XVIII-lea, Jamie suferă de consecințele ultimei sale situații de dispariție la bătălia istorică a lui Culloden, precum și de pierderea lui Claire. Separat de continente și de secole, Claire și Jamie trebuie să-și găsească calea reciproc. Ca întotdeauna, adversitatea, misterul și aventura îi așteaptă pe calea către reuniune. Și întrebarea rămâne: Când se găsesc unii pe alții, vor fi aceiași oameni care s-au despărțit de pietrele în picioare, toți acei ani în urmă?

 

OutlanderCartea Patru 2018 | 2 episoade
Sezonul 4 din Outlander a avut premiera pe 4 noiembrie 2018.

Cartea Patru găsește Fraserii din Carolina de Nord, într-un loc numit Fraser’s Ridge la vârful Revoluției Americane. Pe măsură ce Claire și Jamie își construiesc viața împreună în țara de origine severă și periculoasă din Carolina de Nord, ei trebuie să negocieze o loialitate dură față de actuala clasă dominantă britanică, în ciuda cunoașterii lui Claire a rebeliunii sângeroase care va veni. De-a lungul drumului, traseele Frasers traversează notorietatul pirat și contrabandist Stephen Bonnet într-o întâlnire fatală care se va întoarce să bântuie familia Fraser. Între timp, în secolul XX, lucrurile se încălzesc între Claire și fiica lui Jamie, Brianna Randall și Roger Wakefield, istoricul care a ajutat la căutarea lui Jamie în trecut. Dar, pe măsură ce se apropie, tânărul își dă seama că au idei foarte diferite despre viitorul relației lor.

 

Titlul originalOutlander
Prima dată difuzatAug. 09, 2014
Ultima dată difuzatNov. 18, 2018
Numărul de sezoane4
Numărul de episoade47
Stare sezonReturning Series

Lista cu Sezoane si Episoade

1Sezonul 1 Data: Aug. 09, 2014
2Sezonul 2 Data: Apr. 09, 2016
3Sezonul 3 Data: Sep. 10, 2017
4Sezonul 4 Data: Nov. 04, 2018

Titluri Recomandate .....

Northern Rescue (2019), serial online subtitrat în Română
Frankie Drake Mysteries (2017), serial online subtitrat în Română
Bodyguard (2018), serial online subtitrat în Română
The Romanoffs (2018), serial online subtitrat în Română
Traitors (2019), serial online subtitrat în Română
Kidding – Glumeam! (2018), serial online
Succession, vezi online acest serial subtitrat
Billions (2016), serial online subtitrat în Română
Rosy Abate (2017), serial online subtitrat în Română
Marvel’s Runaways (2017), serial online subtitrat în Română
Code Black – Cod negru (TV Series 2015– ), seriale online subtitrat în Română
Helix – Virus (2014), serial online subtitrat în Română

Lasă un comentariu